ЮЩЕНКО ПОЧАВ СТВОРЕННЯ ЄДИНОЇ ПАРТІЇ. За це відповідатиме рідний брат

П'ятниця, 21 січня 2005, 15:35
Віктор Ющенко підписав звернення до політиків та громадських діячів про створення нової партії "Наша Україна".

Як повідомляють джерела "Української правди", в п’ятницю Ющенко підписав "декларацію принципів про створення народної партії "Наша Україна".

"Сьогодні ми декларуємо про намір створити нову по суті, а не по формі партію", - ідеться у документі, підписаному Ющенком.

Як зазначається у декларації, нова партія має бути "повернута обличчям до простої людини і черпати свої сили від постійного діалогу з суспільством".

"Це буде по-справжньому народна партія, яка допомагатиме по-справжньому народному президенту вести націю в нове майбутнє. Ми народжені на Майдані, ми мудрість і сила мільйонів, ми з людьми і для людей, бо ми і є "Наша Україна", - говориться в документі.

Останнім реченням Ющенко закликає "приєднатися до нашої ініціативи створення нової партії, спільного творення історії нашого народу".

Як кажуть джерела "Української правди", ця декларація буде роздана у партійні групи "Нашої України" та до групи "Центр", з тим, щоб депутати, зацікавлені в створенні нової партії, ставили там свої підписи.

Також до цієї ініціативи можуть долучатися громадські організації, культурні діячі, керівники місцевих передвиборчих штабів Ющенка.

Із лідерів зацікавлених сил буде створено оргкомітет. Джерела "УП" прогнозують, що установчо-об’єднавчий з’їзд має відбутися на початку лютого.

На питання, як бути з тим, що партія "Реформи і порядок" уже перейменувалася у партію "Наша Україна", джерело "УП" спрогнозувало, що вони також увіллються в нову "народну партію "Наша Україна".

Координаторами початку створення єдиної партії є депутати-"нашоукраїнці": Роман Безсмертний, Юрій Павленко, Олександр Третяков і брат новообраного президента Петро Ющенко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...