Під час громадської інавгурації Ющенка буде феєрверк "без диму і вогню"

П'ятниця, 21 січня 2005, 18:59
23 січня на Майдані Незалежності в Києві під час громадської інавгурації президента України Віктора Ющенка кримські голубівники запустять в небо 30 голубів.

Як повідомив журналістам у Симферополі керівник Кримського штабу Ющенка Валерій Пробий-Голова, представники Кримської республіканської громадської організації "Асоціація голубівників і любителів співочих і декоративних птахів" спільно із Всеукраїнською асоціацією голубівників запустять в небо спортивних голубів із Криму і Київської області.

За словами Пробий-Голови, птахи миру символізуватимуть початок нової епохи "процвітання України з приходом справді народного президента Віктора Ющенка".

Як повідомив президент Кримської асоціації голубівників Іллємар Асанов, у небо випустять близько 30 птахів, які самостійно повернуться до своїх домівок протягом двох-трьох днів.

Асанов від імені кримських голубівників подякував представникам Кримського штабу Ющенка за допомогу в організації феєрверку "без диму і вогню" і сприяння в перемозі всеукраїнського лідера народної довіри.

"Ми віримо, що Президент Віктор Ющенко в рамках реалізації програми "10 кроків назустріч людям" відродить Україну як процвітаючу і стабільну державу", - підкреслив президент Кримської асоціації голубівників.

Кримська республіканська громадська організація "Асоціація голубівників і любителів співочих і декоративних птахів" створена в липні 2004 року і налічує понад 300 голубівників-любителів.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування