Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жириновський з компанією відзначив інавгурацію Ющенка

Неділя, 23 січня 2005, 14:55
Лідер Ліберально-демократичної партії Росії, віце-спікер російського парламенту Володимир Жириновський у неділю провів зі своїми прихильниками мітинг біля будинку українського посольства в Москві, що супроводжувався випадами проти України і Ющенка.

"Київ - російське місто й Дніпро - російська ріка", - заявив на мітингу Жириновський. За його твердженням, "ніякої України немає, а в Києві, як і в Мінську, має сидіти російський губернатор", повідомляє РІА "Новости".

За твердженням Жириновського, "дійсними кордонами Росії є ті, які були у вересні 1917 року". "Кордони Росії на заході - це Гельсінкі й Варшава", - заявив він.

Виступивши з різкими нападками на нового президента України, Жириновський звинуватив у зраді "ліві сили України й козацтво, які привели Ющенка до влади".

Дісталося від Жириновського й президентові Грузії Михайлу Саакашвілі, і "всій прогнилій західній демократії".

У зрадники російського народу Жириновський записав також "ліві й праві сили, козаків, частину священиків, інтелігенцію, чиновників і журналістів".

У мітингу взяли участь близько 50 осіб - прихильників ЛДПР і представників ряду монархічних організацій.

Присутні, які зацікавлено слухали промову Жириновського, ніяких протиправних дій не робили, і мітинг завершився спокійно, повідомляє інформагентство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування