Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суркіс аплодував Ющенкові

Неділя, 23 січня 2005, 16:30
Григорій Суркіс вважає, що СДПУ(о) і її фракція в парламенті підтримуватимуть Ющенка, якщо його дії будуть спрямовані на поліпшення життя.

Про це Суркіс сказав в інтерв'ю журналістам у неділю після церемонії інавгурації.

Суркіс підкреслив, що якщо дії президента Ющенка, його команди й нового уряду збігатимуться з бажаннями більшої частини українського суспільства, будуть спрямовані на поліпшення рівня життя, а також на поліпшення стану справ у соціальній, технічній, техногенній й іншій сферах, на поліпшення взаємин із сусідами України, такими як Росія, Білорусія, Європейський Союз, то фракція й партія СДПУ(о) підтримуватимуть такі кроки нової влади.

"Якщо якісь дії не збігатимуться з нашим баченням, безумовно, ми будемо в опозиції", - сказав Суркіс, зазначивши, що це нормальна позиція.

Коментуючи саму церемонію, Суркіс, сказав: "Церемонія як церемонія. Сьогодні, напевно, було менше штампів, ніж у минулі рази".

За словами Суркіса, бажано, щоб не церемонія підкреслювала стан тих речей, які є важливими для українського суспільства. "Тепер необхідно від слів перейти до справ", - сказав Суркіс, додавши, що кандидат і його команда мають підтвердити своїми діями, що надії виборців, які підтримали Ющенка, збудуться.

Суркис також підкреслив, що аплодував новому президентові так само, як і весь зал.

"Президент у своїй промові закликав спробувати простягнути руку один одному. Ми будемо простягати руки, коли речі, які були проголошені в промовах кандидата в президенти, а зараз і президента, будуть правильними, спрямованими на те, щоб поліпшити стан життя наших співгромадян", - сказав Суркіс. "Давайте це бажання будемо разом впроваджувати в життя наших виборців", - додав депутат.

Відповідаючи на запитання про те, хто, на його думку, може стати прем'єр-міністром України, Суркіс підкреслив, що не він вирішує це питання, а президент України. За його словами, президент Ющенко має внести на розгляд сесійного залу кандидатуру прем'єр-міністра України, після чого фракція СДПУ(о) вирішуватиме, підтримувати її чи ні, однак, підкреслив депутат, спочатку необхідно знати прізвище кандидата.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
20:16
У Києві через ремонт обмежать рух транспорту на кількох вулицях
20:06
Остін: США виділяють $6 млрд на замовлення зброї для України
19:43
Генштаб: на фронті за день майже 80 бойових зіткнень, більше 20 атак на Авдіївському напрямку   
19:43
У Центробанку РФ стверджують, що конфіскація заморожених активів не вплине на фінстабільність Росії
19:42
Естонська розвідка: Ймовірність розвалу української оборони зменшується
19:35
Столтенберг: Російські шпигуни в країнах НАТО не завадять підтримці України
19:24
Підприємці Харківщини зможуть отримати вдвічі більший грант від держави на розвиток
19:20
відео, ОновленоЕвакуація лікарень у Києві: Кличко показав відео вивезення пацієнтів
19:20
СБУ назвала білоруські погрози київським лікарням проявами ІПСО
19:04
"Саду Квілінського більше немає": що відомо про засновника господарства, який загинув на війні
Усі новини...