Тимошенко від Ющенка відділяє шість крісел

Неділя, 23 січня 2005, 20:07
Урочистий концерт з нагоди інавгурації президента України Віктора Ющенка в Палаці Україна у неділю ввечері закінчився "Одою радості" з 9 симфонії Бетховена, що є гімном Європейського союзу.

В цей час на екранах палацу Україна демонструються кадри помаранчевої революції, повідомляє кореспондент "Української правди". Закінчився гімн Євросоюзу дощем з помаранчевого конфетті.

У залі були присутні глави закордонних делегацій, українські політики, народні депутати, відомі діячі культури, представники релігійних конфесій, соратники переможця президентських виборів.

Зокрема, серед присутніх були Юлія Тимошенко, Роман Зварич, Юрій Костенко, Олександр Мороз, Юрій Павленко, Борис Тарасюк, Олександр Третьяков, Олександр Турчинов, Євген Червоненко; лікарі віденської клініки Михаель Цимпфер і Микола Корпан. У залі також відомі українські журналісти.

Віктор Ющенко сидів на традиційному місці президента поруч з дружиною Катериною. Відразу за нею сидів охоронець та було два порожніх місця. Це були місця малих дочок Ющенка, які під час концерту ходили по залу.

Відразу після них сидів Зінченко з дружиною, виконуючий обов’язки прем’єра Микола Азаров з дружиною та Олександр Омельченко.

У другому ряду за Ющенком сиділи два охоронці, потім Олег Рибачук з дружиною, Олександр Третяков з дружиною, Євген Червоненко з дружиною, Анатолій Кінах з дружиною, Микола Мартиненко з дружиною та Давид Жванія з дружиною.

Юлію Тимошенко від Ющенка відділяв прохід та ще шість крісел.

Як кажуть представники Нашої України, розсадка на інавгураційному концерті не свідчить про політичні пріоритети Ющенка і, навпаки, могла визначатися за жеребом або хаотично.

Концерт, що тривав біля півтори годин, провели народна артистка Оксана Билозір і заслужений артист Василь Ілащук.

"Українська Правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування