Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПУТІН ПРИЙНЯВ ЯНУКОВИЧА РАНІШЕ ВІД ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ?

Понеділок, 24 січня 2005, 09:34
В неділю екс-кандидат у президенти України Віктор Янукович зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це з посиланням на агентство "Регнум" повідомляє газета "Коммерсантъ".

За інформацією видання, на зустрічі, що пройшла у резиденції "Ново-Огарьово", був присутній також глава адміністрації президента РФ Дмитро Медведєв.

Як вказує "Коммерсантъ", за словами джерела агентства, близького до штабу екс-кандидата в президенти України, Янукович переконував президента Росії підтримати на майбутніх парламентських виборах політичну силу, яка стоїть за ним.

Якщо блок Віктора Януковича завоює більшість у Верховній раді України, у нього з'явиться шанс обійняти посаду прем'єр-міністра країни. Підтверджень цієї зустрічі з інших джерел учора не надходило, вказує газета.

Як повідомлялося, у неділю керівник парламентської фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова заявила, що Янукович перебуває в короткостроковій відпустці за межами України.

Януковичу було направлене запрошення на участь в інавгурації президента Віктора Ющенка, що відбулася в неділю, 23 січня в Києві.

У понеділок, 24 січня Ющенко відвідає Москву з робочим візитом, у рамках якого має намір зустрітися з Путіним і главою Російської православної церкви Алексієм.

Крім того, "Коммерсантъ" з посиланням на агентство "Росбалт" повідомляє, що "за інформацією джерела з оточення президента України", у неділю ранком Петру Порошенкові була зроблено офіційна пропозиція обійняти пост глави уряду України.

"Українська правда"

Читайте також:

Янукович виїхав з України

В перший день у якості президента Ющенко зустрінеться з Путіним і патріархом Алексієм

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування