Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрича побили випадково?

Понеділок, 24 січня 2005, 10:37
Матеріали щодо інциденту, який відбувся в неділю на Майдані Незалежності з депутатом Нестором Шуфричем, передані в прокуратуру.

Про це повідомив начальник центру громадських зв'язків Головного управління МВС України в Києві Дмитро Андрєєв.

"На даний момент для прийняття процесуального рішення матеріали про цей інцидент передані до Шевченківської прокуратури", - додав начальник ЦГЗ, передає Інтерфакс-Україна.

Як повідомив Андрєєв, Шуфрич на місці події відмовився писати заяву, але о 19.30 виявив таке бажання. До нього в приймальню приїхали співробітники Шевченківського райуправління міліції, депутат написав заяву, і міліціонери видали йому направлення на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, що в неділю о 16.25 Шуфрич відвідав наметове містечко прихильників Януковича на Майдані Незалежності, де також прихильники новообраного президента Ющенка святкували інавгурацію.

За словами Андрєєва, "до співробітників міліції, які відбували службу по охороні громадського порядку на Майдані, звернувся Шуфрич із заявою про те, що він одержав удар по голові позаду від невідомого".

Андрєєв також відзначив, що співробітники Шевченківського райуправління міліції затримали підозрюваного - 53-літнього жителя Київської області, який приїхав у столицю на інавгурацію.

Як розповів начальник ЦГЗ із посиланням на затриманого, у момент, про який повідомив народний депутат, біля гостя столиці було багато народу, і хтось із цього натовпу штовхнув його. Розлютившись, він хотів відіпхнути незнайому людину, але випадково зачепив її рукою по голові. Цією людиною виявився Шуфрич.

Читайте також:

Шуфрича побили в наметовому містечку Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування