Янукович займеться хірургією, а потім його робитимуть прем'єром

Понеділок, 24 січня 2005, 11:37
У перших числах березня відбудеться з'їзд Партії регіонів.

Про це повідомила журналістам у Донецьку в суботу лідер фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова.

Прес-конференція лідерів Партії Регіонів пройшла в Донецьку ще в суботу, однак новини з неї донецький сайт Острів роздав тільки в понеділок вранці.

За словами Богатирьової, він буде "з'їздом оцінок, з'їздом аналізу, з'їздом утвердження нової стратегії, з'їздом появи нових облич активних молодих політиків у партії Регіони України".

У той же час, Богатирьова заявила, що на з'їзді може бути і "хірургія", яка торкнеться "сторонніх тіл" у партії.

Зокрема, коментуючи вихід останнім часом депутатів із фракції, Раїса Василівна сказала: "Те, що вже почуває себе стороннім тілом, воно повинно так чи інакше відмирати".

"Я за природний шлях відмирання. Хірургія - це вже в крайньому випадку. Можливо, хірургія в нас буде на з'їзді, який ми будемо проводити в перших числах березня... Можливо, там будуть хірургічні методи, а зараз процес відмирання, напевно, він йде природно. Тому нас не страшить це", - відзначила Богатирьова.

Вона також заявила, що "Регіони" хочуть "таку кількість депутатів привести в парламент, щоб сформувати більшість і уряд".

У той же час член цієї фракції Ігор Шкиря на цій же прес-конференції заявив: "...зрозуміло, ми будемо вже із сьогоднішнього дня вести активного підготовку до виборів 2006. І, напевно, сьогодні це буде наше вже основне завдання".

"Трагедії не сталося. Ми не змогли виграти в першому безчесному бої, але боротьба попереду, ми до цьому серйозно готуємося ", - сказав у свою чергу депутат Валерій Коновалюк.

За словами Коновалюка, найближчим часом перед фракцією буде стояти завдання "домогтися на першому етапі, щоб був прийнятий закон про опозицію".

Водночас Богатирьова висловила думку, що в парламенті не набереться необхідна кількість голосів, для можливого перегляду політреформи: "Ніколи не підуть на перегляд політреформи "Регіони", СДПУ(о), комуністи і СПУ".

"Регіони" уже розкритикували нову соціальну політику ще несформованого уряду Ющенка.

За словами Коновалюка, минулого тижня " парламент бурхливо обговорював так званого шоколадного зайця, який у принципі пролобіював для себе пільги, і за два тижні поточного року завіз усю сировину і вніс пропозицію про ліквідацію нульової ставки на ввізне мито, лише підтверджує, що ця влада буде керуватися подвійною мораллю".

"Тому ми хочемо дійсно сформулювати зрозумілі тези і програми для себе, щоб наші виборці побачили в нас саме ту політичну силу, яка буде впливати на всі події в Україні, яка зможе довести свою заможність і перспективу на найближчих парламентських виборах", - сказав Коновалюк.

"Верховний суд призначив нам президента країни", - сказала Богатирьова.

За її словами, дебати у Верховному суді під час розгляду скарги Януковича на дії ЦВК " не випадково " були показані "усіма каналами телебачення тільки в тій частині, коли уже виступали наші опоненти".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
Усі новини...