Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл не спростовує, що Янукович був у Путіна

Понеділок, 24 січня 2005, 12:06
Екс-кандидат у президенти Віктор Янукович має намір після виборів президента протягом 1-1,5 тижня не брати участі у суспільно-політичному житті й відпочити.

Про це журналістам сказав колишній керівник штабу Януковича Тарас Чорновіл.

"Я знаю, що він ще тиждень тому сказав, що тільки-но завершиться ця справа й по Верховному суду й по всьому, то він відразу ж хоче на дуже короткий період виїхати на відпочинок... Це дійсно була виснажлива виборча кампанія, і вона була досить нервозною. Також потрібно десь зупинитися, поставити крапки над "і", якісь акценти для себе визначити, подальшу позицію", - сказав Чорновіл.

Він повідомив, що в нього була коротка розмова з Януковичем, однак вона стосувалася внутрішніх організаційних питань, а не планів Януковича на найближчий час після виборів.

Чорновіл сказав, що знайомий з інформацією про відвідування Януковичем Москви, однак не може її ні підтвердити, ні спростувати.

"Хоча допускаю, що така поїздка до тих, хто все-таки є його політичними партнерами, симпатизують йому в іншій країні, він міг їх відвідати. Але основна мета, як я розумію, і наскільки мені відомо, це було на тиждень відійти від реальних справ", - сказав Чорновіл.

Українські новини

Читайте також:

ПУТІН ПРИЙНЯВ ЯНУКОВИЧА РАНІШЕ ВІД ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ?

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...