Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор Януковича просить Ющенка його відпустити

Понеділок, 24 січня 2005, 12:15
Губернатор Полтавської області Олександр Удовиченко та Кіровоградської - Василь Компанієць подали заяву про відставку вже новому президенту України Віктору Ющенку.

Про це вони заявили журналістам на прес-конференціях у понеділок, передає Інститут масової інформації з посиланням на мережеві ЗМІ.

"Я подаю заяву про припинення своїх повноважень - новому президентові Віктору Ющенку", - сказав полтавський губернатор Удовиченко.

Він додав, що виконуватиме обов'язки до рішення цього питання по суті новим президентом. Також усі його заступники і команда продовжують виконувати свої обов'язки, поки Ющенко вирішить це питання.

Він також додав, що його команда підтримувала на виборах Віктора Януковича.

"За мною люди, їх не десяток і не сотня, і спалювати їхню долю я не хочу", - сказав Удовиченко та підкреслив, що він іде не з ідеологічних причин. Він також подякував усій своїй команді, що вони спільно забезпечували ефективне функціонування економічного і соціального забезпечення регіону.

Відповідаючи на питання журналістів, Удовиченко спростував думку, що він силовими методами домагається посади глави Полтавської облради. "Я не видавлюю силовим методом керівника облради", - сказав Удовиченко.

Натомість, кіровоградський губернатор Компанієць, за його словами, пішов у відставку з етичних мотивів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування