Ющенко подбав про Тимошенко, Мороза і Кінаха, а Пінчуку не поталанило

Понеділок, 24 січня 2005, 20:28
Президент України Віктор Ющенко впевнений, що у Юлії Тимошенко, яку він висунув на посаду прем'єра, не виникне проблем у Росії, незважаючи на те, що вона була оголошена в міжнародний розшук з ініціативи Головної військової прокуратури Росії.

У понеділок на прес-конференції в Москві, відповідаючи на запитання журналістів про кримінальну справу Тимошенко й можливих проблемах у зв'язку з ним, Ющенко сказав, що обговорював цю тему на переговорах у Москві.

Коли ж його попросили уточнити результат переговорів з цього питання, він відзначив: "Я вдоволений відповіддю".

Як відомо, Тимошенко в Росії обвинувачують у дачі хабарів, а військова прокуратура оголосила її в міжнародний розшук.

На даний момент ГВП Росії не скасовувала доручення Національному центральному бюро Інтерполу в Росії про міжнародний розшук Тимошенко. "Пошукове доручення на розшук Тимошенко не скасоване", - заявив у понеділок "Інтерфаксу" офіційний представник НЦБ Інтерполу в Росії.

Коментуючи відносини з іншими політиками, що підтримали його на виборах

Лідерові українських соціалістів Олександру Морозу й керівникові Українського союзу промисловців і підприємців Анатолію Кінаху запропоновані посади в уряді й інших органах влади України.

"Ми знайшли в консультаціях з ними взаєморозуміння, і найближчим часом ви переконаєтеся в цьому, виходячи з моїх кадрових указів", - сказав Ющенко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Ющенко також сказав, що питання, пов’язане із приватизацією "Криворіжсталі", буде переглянуте.

За його словами, українське керівництво "буде так чинити з будь-яким об'єктом, де є конфлікт закону", повідомляє прес-служба президента.

Президент додав, що нове керівництво України "не буде робити ревізію 1993 і 1995 років". "Ми не любимо слово "реприватизація": той капітал, що відбувся, буде захищений", – сказав він.

Водночас, Ющенко наголосив, що "майно, придбане незаконним шляхом, буде переглянуте".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News