Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах обіцяє Тимошенко труднощі

Вівторок, 25 січня 2005, 10:50
Лідер Партії промисловців і підприємців Анатолій Кінах прогнозує складності при підтримці Верховною Радою кандидатури прем'єр-міністра.

Про це повідомила прес-служба Кінаха з посиланням на його слова, передає Український вибір.

"Сподіваюся, що в ході цього процесу, як і запевняв президент Віктор Ющенко, у парламенті не будуть гуляти гроші, що державні інтереси переможуть всі інші мотиви", - сказав він.

Кінах також прогнозує, що новопризначений прем'єр стикнеться із труднощами у своїй роботі, тому що йому в спадщину від попереднього Кабміну дісталася складна соціально-економічна спадщина й протистояння суспільства владі.

Кінах також вважає, що роботу нового Кабміну ускладнять парламентські вибори, які відбудуться в березні 2006 року, і які, за його прогнозами, будуть не менш напруженими, ніж президентські.

Крім того, він пов'язує складності роботи нового Кабміну з необхідністю виправдати колосальний кредит довіри населення, яке очікує від нової влади високих моральних і соціально-економічних результатів.

Кінах додав, що якщо політика новопризначених високих чиновників буде відповідати перерахованим вимогам, то вона одержить підтримку ПППУ.

Інакше з боку партії варто очікувати конструктивної критики й рішучих дій.

Читайте також:

Кінець головоломки?

Нова влада Ющенка

Банкіри задоволені призначенням Тимошенко

ЮЩЕНКО ВВАЖАЄ ТИМОШЕНКО ОПТИМАЛЬНИМ ПРЕМ'ЄРОМ. Путін мовчить

ТИМОШЕНКО – В.О. ПРЕМ'ЄРА, ЗІНЧЕНКО – ДЕРЖСЕКРЕТАР ПРЕЗИДЕНТА, ПОРОШЕНКО – СЕКРЕТАР РНБО

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...