Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Росії готові працювати з будь-яким прем'єром. Але уточнюють, що Тимошенко лише в.о.

Вівторок, 25 січня 2005, 12:09
Росія працюватиме з будь-яким прем'єр-міністром України незалежно від його особистості, заявив журналістам голова Ради Федерації РФ Сергій Міронов.

Так він відповів на прохання прокоментувати призначення Юлії Тимошенко виконуючої обов'язки прем'єр-міністра України.

"Я анітрошки не сумніваюся, що з будь-яким прем'єром ми будемо працювати. Хто буде призначений - з тими будемо працювати", - сказав Міронов.

Він особливо підкреслив, що поки Тимошенко лише виконує обов'язки прем'єра, а для затвердження кандидатури глави уряду необхідно провести парламентські процедури. "Після цього можна буде про щось говорити", - зауважив Міронов.

Спікер Ради Федерації сказав, що в будь-якої людини можуть бути якісь особисті уподобання, але на рівні держав варто керуватися угодами, нормативною базою і прагматичним інтересом.

Що стосується запиту Генпрокуратури РФ до Інтерполу щодо Тимошенко, то Міронов закликав не забігати вперед і не будувати прогнози із приводу перспектив цього запиту.

"Треба дочекатися юридичного факту призначення, а потім, якщо з'являться питання - це питання прокуратури", - відзначив голова Ради Федерації.

РІА "Новини"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування