Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС планує візіт Ющенка до США. А поки він зустінеться з Чені

Вівторок, 25 січня 2005, 13:58
МЗС України розпочало підготовку до візиту президента України Віктора Ющенка до США.

Про це повідомив на брифінгу у вівторок керівник прес-служби Міністерства закордонних справ України Маркіян Лубківський.

"Візит до США є у наших планах, в даний час ми працюємо над змістовим наповненням візиту", - сказав Лубківський. При цьому він зазначив, що про конкретні строки візиту поки що не йдеться.

"Стосовно роботи, яку здійснює МЗС, то це підготовка якісних пропозицій до візиту", додав він. Лубківський також не виключив зустрічі президента України Ющенка з віце-президентом США Діком Чейні в Давосі в рамках участі в всесвітньому економічному форумі.

"Така ймовірність існує, така зустріч планується, але все залежить від графіку президентів", - сказав він.

Тим часом посольство США в Україні підтвердило намірі віце-президента Ричарда Чейні зустрітися з українським президентом Віктором Ющенком. Ця зустріч може відбутися в Польші.

В офіційному повідомленні посольства сказано, що Чейні очолює делегацію США, що вирушає до Польщі для відзначення 60-ої річниці визволення в'язнів таборів смерті Освенцім-Бжезінка (Аушвіц-Біркенау).

Програма візиту віце-президента передбачатиме зустрічі із польським президентом Александром Квасьнєвськім, польським прем'єр-міністром Мареком Бєлкою та Віктором Ющенком.

УНІАН, "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...