Фракція Януковича може підтримати Тимошенко?

Вівторок, 25 січня 2005, 14:35
Фракція "Регіони України" ще не обговорювала нові призначення президента України Віктора Ющенка.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив народний депутат України від цієї фракції Кирило Поліщук.

"Фракція не приймала ще ніяких рішень, навіть не було обговорення", - сказав він. Разом з цим, він зазначив, що ставиться до призначення Юлії Тимошенко позитивно.

"Я вважаю, що призначення Юлії Тимошенко знакове для України. Вважаю, що це дуже сильний хід з боку Ющенка. Буде складно, але буде все нове. Мені здається, що вона принесе нове в роботу і вважаю, що вона одна з тих, хто реально може виконати ті обіцянки, які Ющенко давав у передвиборчій кампанії, вони були непрості. Тобто я дуже позитивно до цього ставлюся", - підкреслив Поліщук.

Щодо двох інших учорашніх призначень - Олександра Зінченка і Петра Порошенка - Поліщук сказав, що Зінченко "він не дуже знає", оскільки не знайомий з ним особисто і тому важко коментувати. Що ж стосується призначення Порошенка на посаду секретаря РНБОУ, то Поліщук висловив думку, що "він має проявити себе на адміністративній роботі. Це йому шанс".

Водночас депутат Валерій Коновалюк допускає можливість підтримки частиною "Регіонів України" кандидатури Тимошенко на пост прем'єра при затвердженні в Раді

Про це Коновалюк сказав Українським Новинам.

"Я не виключаю, що частина фракції може цю кандидатуру підтримати," - сказав Коновалюк.

Коновалюк сказав, що позиція фракції з голосування в Раді при затвердженні кандидатури Тимошенко на посаду прем'єр-міністра буде погоджена наступного тижня.

Коновалюк відзначив необхідність швидкого формування органів влади.

Зі слів Коновалюка, "Регіони України" вважають за необхідне, щоб новий Кабінет Міністрів розвивав досягнення попереднього.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News