Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний не голосуватиме за "шантажистку" Тимошенко

Вівторок, 25 січня 2005, 15:21
Народний депутат Роман Безсмертний не має наміру голосувати за кандидатуру Юлії Тимошенко на пост прем'єр-міністра України.

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили в прес-службі фракції "Наша Україна".

"По-перше, досвід одинадцяти років у політиці дає мені право не голосувати за Тимошенко у випадку внесення її кандидатури на посаду прем'єр-міністра у Верховній Раді. По-друге, я не збираюся входити в уряд, якщо його формуватиме Тимошенко", - заявив Безсмертний.

"Я не сприймаю методів і механізмів управління Тимошенко", - підкреслив Безсмертний.

Він заявив, що "не керувався в політиці шантажем заради посади". "Юлія Володимирівна по життю шантажист. Згадайте стиль Тимошенко щодо Павла Лазаренка - це шантаж, ще раз шантаж, а потім здача. А зараз на носі парламентський 2006 рік, а потім - 2009", - мотивував свою позицію народний депутат.

"Вона гарний публічний політик, однак ніколи не вміла розробляти системи захисту людей. Це було чітко продемонстровано 9 березня 2001 року, коли люди були кинуті на війська. Тимошенко повинна розуміти, що поруч із нею завжди будуть люди, які не даватимуть їй спокою", - підкреслив він.

Коментуючи призначення Петра Порошенка секретарем Ради національної безпеки й оборони України, Безсмертний зазначив, що це очікуване призначення, і "зараз виникає єдине питання - питання повноважень".

"Він сильна й працездатна людина, не менше, ніж Тимошенко, - вказав депутат. - Я думаю, що Порошенко - це противага Тимошенко, і перед Ющенком поставало питання позиціонування двох прізвищ - Порошенка й Тимошенко".

Безсмертний також вважає, що таке швидке призначення до першої поїздки - "це добре в кожному разі".

Разом з тим, у зв'язку із призначенням Тимошенко Безсмертний висловив сумнів щодо перспектив створення народної партії "Наша Україна".

"Я отримав доручення від Віктора Ющенка працювати над проектом єдиної партії, і ще тиждень тому був упевнений, що він має перспективи. Вчора були зроблені кроки, якими це доручення було перекреслене, і створені бар'єри, які в черговий раз потрібно переборювати заради організації єдиної партії", - заявив депутат.

"Я зроблю все від мене залежне за дорученням президента Ющенка щодо проекту партії, але, з огляду на останні кадрові рішення, у лідерів партій, які входять у блок "Наша Україна", виникає багато запитань, на які в мене немає відповіді. Здається, на сьогодні кращий вихід - зробити паузу й провести низку консультацій", - вказав Безсмертний.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування