Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Медведчука пішов міністр, а Медведчук піде в опозицію

Середа, 26 січня 2005, 09:31
Політбюро СДПУ(о) пропонуватиме зїзду партії розглянути питання про необхідність переходу до опозиції.

Таке рішення ухвалено 25 січня на черговому засіданні Політбюро СДПУ(О), повідомляє прес-служба партії.

Також СДПУ(о) проголошує одним з головних напрямків партійної роботи після обрання президентом Віктора Ющенка правовий контроль за владою.

Учасники засідання проаналізувати політичну ситуацію в державі та завдання Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) по підготовці до наступних парламентських виборів, зазначає прес-служба.

Ці ж питання планується винести на обговорення делегатами наступного з’їзду СДПУ(О), що відбудеться 12 березня цього року.

Водночас виконуючий обов'язки Міністра освіти й науки України Василь Кремінь заявив про свій вихід із Соціал-демократичної партії України (об'єднаної).

Кремінь пояснив це тим, що він не згоден з рішенням Політбюро СДПУ (о) від 25 січня 2005 року про перехід партії в опозицію до нового керівництва держави, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на його прес-службу.

"Перебуваючи в уряді Віктора Ющенка на посаді Міністра освіти й науки в 2000-2001 роках, я переконався в глибокій порядності Віктора Андрійовича, його компетентності й професіоналізмі, патріотизмі й принциповій громадянській позиції, вірності національним інтересам і демократичним принципам", - відзначає Кремінь у заяві.

Він упевнений, що "у сучасних умовах варто всебічно підтримати дії президента, уряду України, спрямовані на підвищення рівня життя громадян, подальший розвиток економіки, освіти, науки, культури, інших сфер, зміцнення єдності українського суспільства, утвердження авторитету України у світі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування