Медведчук каже, що не хотів від Путіна силовий сценарій

Середа, 26 січня 2005, 14:06
Колишній голова адміністрації президента Віктор Медведчук підтверджує те, що під час помаранчевої революції він декілька разів зустрічався з президентом Росії Володимиром Путіним.

"Підтверджую, я справді був у Москві і зустрічався з президентом Росії Володимиром Путіним", - сказав Медведчук в середу на прес-конференції в Києві.

На запитання, про що йшлося на цих зустрічах, Медведчук сказав, що обговорювалися відносини України і Росії. На уточнення, що саме, Медведчук зазначив: "те, що виписано в програмі СДПУ(о)".

На питання, чи йшлось про допомогу Росії для забезпечення перемоги Януковича, зокрема застосування силового варіанта, Медведчук відповів, що "було б некоректно обговорювати такі питання на зустрічі двох офіційних осіб".

Коментуючи статті іноземної преси про те, що Медведчук і Янукович лобіювали застосування сили під час помаранчевої революції, голова СДПУ(о) сказав: "Не знаю, як уряд, а Медведчук і президент – точно ні".

Він також висловив сумнів, що все про що писалося в іноземній пресі, а саме передислокація військових до Ірпеня, могло бути підготовкою силового сценарію.

"Я не знаю, чи можуть бути військові навчання підготовкою силового сценарію", - сказав Медведчук.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News