Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Другий міністр залишив лави партії Медведчука

Середа, 26 січня 2005, 17:28
У зв'язку з рішенням політбюро СДПУ(о) про перехід партії в опозицію, в.о. міністра праці й соціальної політики України Михайло Папієв припинив своє членство в СДПУ(о) і залишив посаду заступника голови партії.

Як повідомляє прес-служба Міністерства праці й соціальної політики України, "ця заява стала "логічним завершенням напружених відносин, які склалися протягом останнього року між Папієвим і керівництвом СДПУ(о)", повідомляє ЛIгабiзнесIнформ.

"Напівопального екс-заступника голови партії навіть не повідомили, що він має брати участь у розрекламованій прес-конференції, яку керівництво СДПУ(о) і однойменної парламентської фракції проводило в четвер. На останній лідери партії повідомили громадськості про свої подальші наміри".

Причину виходу з партії Папієв прокоментував так: "Я не можу бути в опозиції до тих розробок у сфері соціальної політики, які здійснювалися Міністерством за останні два роки і які сьогодні потрібно продовжувати розвивати".

"У ситуації, коли не сформовано уряд, коли "нові опозиціонери" чітко не визначилися з подальшими діями, застосування мого досвіду буде більш ефективним у виконавчій владі, ніж у лавах опозиції. Я не хочу й не можу відкинути те, над чим працював останні роки. І це моя принципова позиція", - заявив він.

Папієв - другий міністр із уряду Януковича від СДПУ(О), який подав у відставку у звязку з офіційним переходом цієї партії в опозицію. У четвер вранці свою заяву про вихід з СДПУ(О) оприлюднив виконуючий обов'язки Міністра освіти й науки України Василь Кремінь.

Читайте також:

Від Медведчука пішов міністр, а Медведчук піде в опозицію

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...