Томенко протирічить Безсмертному та людям Порошенка

Середа, 26 січня 2005, 17:49
Неголосування за кандидатуру Юлії Тимошенко на пост прем'єр-міністра депутатами фракції "Наша Україна" буде, швидше, винятком, ніж нормою.

Про це заявив член фракції "Наша Україна" Микола Томенко.

Він зазначив, що в "Нашій Україні" на сьогодні йде дискусія не стільки про підтримку чи непідтримку кандидатури Тимошенко на посаду прем'єр-міністра України, скільки про стратегію відносин фракції з політичними партнерами на період до 2006 року, тобто з БЮТ, СПУ та іншими політичними силами.

Томенко нагадав, що з 2006 року уряд буде формувати та політична сила, яка переможе на парламентських виборах. За його словами, це і є дуже важливим "у роздумах членів фракції "Наша Україна".

Він зазначив, що йдеться про реалізацію програми президента України Віктора Ющенка, оскільки вона розрахована в деяких пунктах на п’ять років, а в деяких – на десять.

"У абсолютної більшості членів фракції "Наша Україна" є розуміння, що для того, аби реалізувати програму, треба домовлятися з політичними партнерами – БЮТ, СПУ", - сказав Томенко.

Він підкреслив, що у фракції "Наша Україна" на сьогодні серед депутатів є тактичні відмінності в підходах, які пов'язані з "політичним будівництвом".

Народний депутат прогнозує, що після цієї дискусії буде уточнена "логіка і місце всіх політичних сил в процесі 2006 року", і це "зніме основну частину питань".

УНІАН

Читайте також:

Група Порошенка в "Нашій Україні" не голосуватиме за Тимошенко

Чотири запитання до Ющенка. П'ять запитань до Тимошенко

Прем'єрство не врятує Тимошенко від суду в Росії

Тимошенко дали прем'єрство взамін на її політичний проект

Безсмертний не буде голосувати за "шантажистку" Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування