Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенківці імітують підтримку Тимошенко

Середа, 26 січня 2005, 21:17
Депутатська група "Солідарність" заявляє про те, що рішення про підтримку кандидатури Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра буде прийматися на засіданні групи в понеділок 31 січня.

Про це близько 19 години вечора в четвер повідомила прес-служба партії "Солідарність" у відповідь на заяву депутата Скоморовського про відмову депутатської групи підтримати Тимошенко на голосуванні у Верховній раді, яку було розповсюджено деякими ЗМІ в середу.

Пізніше, через півтори години, "Українська правда" одержала ще одне повідомлення прес-служби партії "Солідарність", у якому, вже не уточнюється, коли саме буде ухвалено рішення щодо кандидатури Тимошенко. Зазначено лише, що депутатська група "ухвалить рішення після внесення відповідного подання президента України".

Також крім вищезгаданого тексту додано, що "члени депутатської групи "Солідарність" підтримають рішення президента про призначення Юлії Тимошенко виконуючою обов'язки прем'єр-міністра".

Нагадаємо, що проти призначення Тимошенко в.о. прем'єра, також відкрито виступили прихильники Ющенка з фракції наша Україна Роман Безсмертний і Тарас Стецьків.

"Українська правда"

Читайте також:

Група Порошенка в "Нашій Україні" не буде голосувати за Тимошенко

Турчинов прогнозує спроби дискредитувати Тимошенко

Чотири питання до Ющенка. П'ять питань до Тимошенко

Прем'єрство не врятує Тимошенко від суду в Росії

Тимошенко дали прем'єрство взамін на її політичний проект

Безсмертний не буде голосувати за "шантажистку" Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...