Шкіль назвав Безсмертного "злодієм і негідником"

Середа, 26 січня 2005, 21:29
Соратник Юлії Тимошенко Андрій Шкіль вважає, що політики, які розглядають ситуацію в світлі 2006 року є "злодіями та негідниками".

Про це він заявив в інтерв'ю "Громадському радіо", коментуючи випади соратників Ющенка проти Тимошенко.

"Тимошенко залишається лідером партії "Батьківщина". Чи буде спільний список на виборах? Про це буде говоритися далеко потім, місяців через три, не раніше". – заявив Андрій Шкіль.

Він висловив здивування "нижчепоясністю" критики Тимошенко з боку колишніх соратників.

"Тут ще є виступ одного з членів фракції, Олександра Морозова. Це мудрий поміркований хлопець, але... Він пише, що хоче задати п'ять запитань Юлії Тимошенко, і там питає: "Як ви поясните, що по Лондону ходить Березовський і каже, що Тимошенко – це його креатура..." Це нормально взагалі? Це не просто "баба бабі на базарі сказала..." Мало що хто говорить... Може ще хтось по Нью-Йорку ходити і говорити, по Хайфі, по Москві... Коли нема аргументів – їх придумують", заявив Шкіль.

Депутат також заявив, що угода про організаційно-кадрове забезпечення діяльності коаліції "Сила народу" на початку передвиборчої кампанії ніколи не була таємною. Про її зміст знали всі керівники груп та фракцій коаліції після підписання, і могли ознайомити з ним депутатів.

Раніше Роман Безсмертний заявив, що "призначення Юлії Володимирівни в.о. прем'єра - найсильніший удар по самому поняттю єдиної партії".

На його думку, "тепер першим номером у партійному списку йде Юлія Тимошенко, що "тягне" на собі й усю кампанію-2006..." Безсмертний вважає, що це призведе до "відкритого конфлікту із президентом". "Якщо ж не ставити Тимошенко лідером списку, то виникнуть серйозні протиріччя між "Нашою Україною" і БЮТ", - пояснив він.

Чотири запитання до Ющенка. П'ять запитань до Тимошенко

Тимошенко порушила "партійному будівнику" Безсмертному всі плани. І цілить на місце Ющенка

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування