Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грузинській Тимошенко не вдалося переконати Путіна, що революція - не експорт США

Четвер, 27 січня 2005, 10:52
Спікер грузинського парламенту Ніно Бурджанадзе застерігає, що процес націоналізації власності в Україні міг би привести до громадянської війни.

Про це вона сказала в інтерв'ю газеті "Факты и комментарии", опублікованому в четвер.

"Я думаю, було б неправильно, якби ми з вами зараз почали масовану атаку на приватну власність - нехай навіть колись нелегально й не зовсім законним шляхом придбану. Процес націоналізації приведе до найтяжких наслідків", - сказала Бурджанадзе.

"Вам вирішувати, як і що робити, але, думаю, якщо ви зараз почнете обвальним шляхом націоналізувати вже придбану власність або відбирати її в тих, хто одержував її не дуже законними способами, може вибухнути війна", - додала вона.

На думку спікера грузинського парламенту, "необхідно створити умови, при яких просто неможливі будь-які протизаконні дії".

Серед найболючіших кроків, які були зроблені в Грузії після її "революції троянд", Бурджанадзе назвала "масові звільнення бюрократичного апарату", працюючі в якому отримували зарплату, еквівалентну максимум 40 доларам при цінах, порівнюваних з українськими.

"Ми розуміли, як це боляче й важко, співпереживали разом з цими людьми, залишеними на вулиці без відповідної компенсації. Але у нас був вибір: або вийти із замкнутого кола, або залишитися в ньому", - сказала вона.

Бурджанадзе вважає, що під час її двох зустрічей із президентом Росії Володимиром Путіним їй "не вдалося його переконати в тому, що революцію в Грузії створив грузинський народ, що вона не була інспірована США". Разом з тим, за словами Бурджанадзе, Путін справив на неї "враження дуже розумної людини, яка щиро намагається розібратися в ситуації".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування