Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко збере в уряд всіх, всіх, всіх і поїде до Словаччини

Четвер, 27 січня 2005, 11:15
Виконуюча обов'язки прем'єр-міністра Юлія Тимошенко обіцяє прозоре формування нового Кабінету Міністрів.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Кабміну.

Відповідно до повідомлення, в.о. прем'єра обговорила в середу, 26 січня, з лідерами депутатських фракцій і груп Верховної Ради принципи формування нового Кабміну.

"...Тимошенко продовжувала інтенсивні консультації з керівниками депутатських фракцій і груп у Раді щодо основних принципів формування нового уряду України", - сказано в повідомленні прес-служби Кабміну.

Тимошенко має намір максимально представити в Кабміні політичні сили країни для формування уряду народної довіри.

Також у прес-службі нагадали, що в середу в. о. прем'єр-міністра України продовжила консультації з керівниками депутатських фракцій та груп у Верховній Раді щодо основних засад формування нового уряду.

В.о. прем'єра також обговорила з керівниками міністерств і відомств поточну роботу Кабміну, повідомляють "Українські новини".

Також в середу Тимошенко провела телефонну розмову з главою уряду Словаччини Мікулашем Дзуріндою, повідомляє прес-служба Кабміну.

Згідно з повідомленням, Тимошенко "з вдячністю прийняла пропозицію" відвідати Словаччину, підкресливши важливість вивчення досвіду вирішення Словаччиною проблем демократичних, економічних та соціальних перетворень в контексті інтеграції в Європейський Союз.

Крім того, в.о. прем'єра провела телефонну розмову з главою уряду Молдови Васілє Тарлєвим, в ході якої сторони підтвердили намір продовжити активну співпрацю, а також бесіду з главою грузинського парламенту Ніно Бурджанадзе, яка "мала дружній протокольний характер", повідомляє УНІАН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування