Соціалісти дадуть Тимошенко голоси і кадри для термінаторів

Четвер, 27 січня 2005, 14:26
Один з лідерів Соціалістичної партії Юрій Луценко заявляє про підтримку його фракцією кандидатури Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра.

Про це Луценко заявив у коментарі "Українській правді" в четвер.

"Вибудовуючи логічний ряд щодо підтримки СПУ президента Ющенка, я вважаю, що фракція соціалістів підтримає будь-яку з кандидатур на посаду прем’єра, яку він внесе до парламенту. Ми пам’ятаємо, що це є Конституційним правом президента", - сказав він.

"Особисто Ющенко хоч і довго, але визначився з форматом уряду, який він хоче мати", - додав він.

"Я би назвав це урядом термінаторів. В цьому є свої небезпеки, але і великі позитиви щодо радикальності і швидкості реформ", - сказав Луценко.

Він також повідомив, що питання щодо входження соціалістів в уряд є більш складним.

"Соціалісти готові до цього, але на умовах не декларативного, а повноцінного впливу на характер урядової діяльності", - сказав він.

Проте Луценко заявив, що не вважає за потрібне обговорювати персоналії, квоти чи конкретні міністерства в ультимативному тоні.

"Мороз надавав і президенту Ющенку, і в.о прем’єра Тимошенко пропозиції по кадровому резерву СПУ, і їхня справа – знайти коректне місце для кожного з них", - сказав Луценко.

"Тим більше, що ми розглядаємо посади в уряді не як приз, а як ділянку відповідальності, на якій маємо продемонструвати життєздатність наших підходів та професійність кадрів", - додав він.

"Українська правда"

Читайте також:

Тимошенко заспокоїла Мороза. Але він хоче три Міністерства

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування