Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук нагодує бізнесменів у Давосі

Четвер, 27 січня 2005, 14:38
Засновник корпорації "Інтерпайп", депутат Віктор Пінчук дасть приватний ланч для бізнесменів і медіа в рамках участі у Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення прес-служби корпорації "Інтерпайп".

"Мені хотілося б скористатися можливістю участі в Давосі, щоб сприяти в просуванні своєї країни за кордоном, серед всесвітньо відомих лідерів", - заявив Пінчук.

У розповсюдженому в четвер прес-релізі повідомляється, що корпорація є першою українською компанією - членом Всесвітнього економічного форуму - і візьме участь у щорічному саміті форуму, який відбуватиметься 26-30 січня в Давосі (Швейцарія). Делегацію "Інтерпайпа" очолив Пінчук.

Всесвітній економічний форум - незалежна міжнародна організація, заснована як швейцарський неприбутковий фонд й має статус недержавної організації-консультанта Економічної й соціальної ради ООН.

У нинішньому році форум у Давосі проходить під девізом "Взяти відповідальність за важкий вибір", і його учасники обговорять проблеми зміни клімату, глобалізації, Європи й Китаю, світової економіки, глобального управління, ісламу й Близького Сходу, бідності, світового лідерства США, зброї масового знищення й світової торгівлі.

Як повідомлялося, у Давосі-2005 планує взяти участь новий президент України Віктор Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...