Рухи підтримують Ющенка і Тимошенко

Четвер, 27 січня 2005, 16:44
Українська народна партія підтримує кадрові рішення президента Ющенка щодо прем’єр-міністра.

Про це говориться в її заяві із приводу суперечки навколо кандидатури Тимошенко на посаду прем'єра.

УНП називає нинішній етап існування коаліції чи не найскладнішим моментом для коаліції "Сила народу" - "випробуванням процесом формування влади".

"Українська народна партія заявляє про необхідність формування влади з новим обличчям: патріотичної, принципової й професійної. Ми не приймаємо поводження деяких членів "Нашої України", що підривають єдність коаліції "Сила народу" заради власних амбіцій", - говориться в документі.

УНП повідомляє, що звернулася до колег по коаліції "Сила народу" і всіх політичних сил, що забезпечили перемогу Ющенка на виборах, і закликала "відкинути особисті амбіції й направити всі зусилля на спільну реалізацію програми президента України".

"Українська народна партія заявляє про свою рішучу підтримку політики президента України Ющенка, у тому числі і його рішеннях по кадрових питаннях", - говориться в заяві УНП, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Народний Рух України в свою чергу також закликав всі "патріотично-демократичні сили і, в першу чергу, політичні партії, що входять до блоку "Наша Україна" підтримувати дії Ющенка. Про це йдеться у заяві НРУ, підписаній лідером партії Борисом Тарасюком.

Читайте також:

Соціалісти дадуть Тимошенко голоси і кадри для термінаторів

Стецьків: Зінченко не буде Медведчуком, а Тимошенко дискредитувала наметове містечко

Чотири запитання до Ющенка. П'ять запитань до Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування