МЕЛЬНИЧЕНКУ ГОТОВІ НАДАТИ МІСЦЕ У ПАРЛАМЕНТІ

П'ятниця, 28 січня 2005, 09:13
Депутат від СПУ Михайло Мельничук заявляє що "не боїться" і "готовий" з поверненням в Україну колишнього майора Держохорони Миколи Мельниченка, поступитись йому своїм місцем у парламенті.

Про це депутат, який потрапив до парламенту України за партійним списком Соцпартії під останнім №20, заявив на прес-конференції у Чернівцях.

"По-перше, якщо Мельниченко проходить у парламент, то Мельничук іде з парламенту. Це однозначно, і я не боюся цього. Я думаю, що час пройде, і Мельниченко повернеться в Україну, безумовно. Як і Олександр Єльяшкевич і Павло Лазаренко. Щоправда, у різному статусі", - заявив Мельничук.

Він також переконаний, що повернення на батьківщину колишнього опального охоронця Кучми має статись через те, що "він є українець, він не полишив свого громадянства", і може "ще багато цікавого розповісти".

Водночас Мельничук відкинув те, що він може стати новим головою Чернівецької облдержадміністрації, заявивши, що Чернівецька область "не входить у квоту соціалістів", і на це місце найвірогіднішими претендентами є нинішній керівник регіонального виборчого штабу Ющенка Іван Демчак та голова облорганізації ВО "Батьківщина" Петро Гасюк.

За інформацією депутата, "до чотирьох областей визначених для соціалістів, Чернівецька не входить.

"По-друге, є інша пропозиція щодо мене. Все залежатиме від мого особистого рішення: чи погоджуватись на цю пропозицію, чи залишатись народним депутатом".

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...