Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партію Ющенка готові взяти в Європейську партію

П'ятниця, 28 січня 2005, 11:57
Блок "Наша Україна" увійшов до складу Європейської народної партії в статусі спостерігача.

Таке рішення прийняло політичне бюро Європейської народної партії в п’ятницю зранку під час засідання в Брюсселі, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Як йдеться у повідомленні, політбюро ЄНП висловило готовність сприяти завданням, поставленим президентом Ющенком з європейської інтеграції України.

Керівництво партії готове в стислі терміни розглянути питання надання повноправного членства тій партії, яка буде створена на основі "Нашої України". Політраду блоку представляв депутат Юрій Павленко.

Він назвав це "важливим рішенням партії, що має найбільшу фракцію в Європарламенті, і до складу якої входять правлячі партії 12 з 25 країн Євросоюзу".

На думку депутата, це є визнанням того, що в Україні почалися кардинальні зміни. "Прийняття "Нашої України" до ЄНП – це підтримка політики, задекларованої Віктором Ющенком як лідером цього блоку", - вважає він.

Павленко переконаний, що такий крок стимулюватиме створення в Україні "єдиної потужної народної партії". "Це – початок політичної європейської інтеграції України", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...