У Давосі на ланчі Пінчука Рибачук і Гриценко розповідали про Ющенка

П'ятниця, 28 січня 2005, 13:52
У ланчі, який був організований в Давосі Віктором Пінчуком, взяли участь представники Віктора Ющенка Олег Рибачук і Анатолій Гриценко.

Ланч пройшов у п'ятницю вдень в отелі "Моросані". Від України також присутніми були колишній міністр фінансів, глава "Укрсоцбанку" Ігор Юшко (за чутками, торік банк перейшов під контроль Пінчука) і дочка Леоніда Кучми Олена Франчук.

Анатолій Гриценко сказав, що розглядає цей захід як "можливість донести до представників міжнародного бізнесу і мас-медіа, що Україна може здійснити ривок".

"Якби у Давосі інші бізнесмени організували ланч, я б там також був присутній", - сказав Гриценко.

Сюди ж завітав співвласник каналу "1+1" американець Рональд Лаудер. Певний час перед початком був присутнім Джордж Сорос, який, щоправда, не залишився на заході.

Також серед знайомих осіб - депутат Європарламенту Марек Сівец, колишній представник адміністрації президента Польщі Кваснєвського.

Ланч, присвячений Україні, проходив напроти презентації Німеччини, тому деякі гості планували відвідати обидва заходи.

Зокрема, власник російського холдингу СУАЛ Віктор Вексельберг сказав, що хоче побувати і там, і там.

"У нашої компанії в Україні інтереси в нафтовому, алюмінієвому бізнесі, титанових родовищах. Ми не знайомі з позицією нового уряду й висловлюємо надію, що вона кардинально не буде змінена", - сказав Вексельберг.

"Українська правда", Давос

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування