Тимошенко пропонують відмовитися від Шуфрича й Волкова, а Березовського використати

П'ятниця, 28 січня 2005, 14:10
Нардеп Олександр Морозов вважає, що його слова щодо угоди між Ющенком й Тимошенко були неправильно витлумачені.

Про це говориться в його коментарі, переданому в "Українську правду".

Як відомо, раніше депутат висловив подив щодо того, що Тимошенко одержала прем'єрство за прихованим договором, тоді як декларувалося, що проводяться консультації.

За його словами, він намагався домогтися "публічного й конструктивного діалогу", а не вдарити "нижче пояса" й "облити брудом".

Морозов відзначає, що оскільки йому поки не вдалося зв'язатися з Тимошенко, він передає їй варіант проекту відповідей на поставлені ним питання.

Морозов пропонує Тимошенко визнати, що "угода про організаційно-кадрове забезпечення діяльності Коаліції "Сила народу" була недостатньо коректною, але підписання її було продиктовано політичною необхідністю".

Він пропонує "компенсувати виниклу незручність максимально відкритим процесом пошуку оптимальних кадрових рішень" та обіцяти, що у цьому питанні більше не буде "кулуарності".

Щодо виборів 2006, то Морозов запропонував Тимошенко вибрати відповідний варіант:

або йти єдиним блоком і загальним списком з Ющенком. Тимошенко має вказати схему формування списку;

або "Батьківщина" піде на вибори самостійно, й Тимошенко не буде брати участь у створенні нової партії, яку доручено створювати Безсмертному, "так само як і перешкоджати цьому процесу".

Тимошенко може запропонувати також свій варіант.

Щодо відносин з Нестором Шуфричем, Морозов рекомендує Тимошенко відповісти, що "ніяких ділових відносин у них немає, й будь-які бізнес-пріоритети для нього, як і для будь-якого іншого, виключені".

Також Морозов пропонує Тимошенко пообіцяти, що Олександр Волков не буде працювати в її уряді, а "залишиться допомагати їй і президентові на парламентській роботі".

Що стосується олігарха Бориса Березовського, то Тимошенко пропонують відповісти, що відносини з Березовським "можливі як з одним з інвесторів, і будуть побудовані винятково в інтересах України". При цьому він "ніяк не буде впливати" на рішення Тимошенко.

Що стосується питань до Ющенка, то Морозов висловлює впевненість, що президент зможе знайти час для спілкування із фракцією і у "звичному для них відкритому режимі відповість на питання".

"Українська правда"

Читайте також:

Чотири запитання до Ющенка. П'ять запитань до Тимошенко


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування