Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник Медведчука назвав СДПУ(о) авторитарною, а вона його – зрадником

П'ятниця, 28 січня 2005, 14:12
Соціал-демократична партія України (об’єднана) називає зрадником голову Держкомрезерву, заступника голови партії, члена політбюро, секретаря луганського обкому партії Миколи Песоцького, який у п’ятницю написав заяву про те, що залишає всі партійні посади.

"Партія констатує, що позбулася ще однієї випадкової людини, яка діяла за принципом "вчасно зрадити – це не зрадити, а передбачити" і не витримала навіть першого випробування опозиційністю", - йдеться в заяві партії, розповсюдженій у п’ятницю.

"Пан Песоцький був серед членів політбюро, який два дні тому чітко проголосував за перехід партії в опозицію. "Благородні мотиви" Песоцького та його "раптове прозріння" щодо методів керівництва партії розкриваються просто – інших пояснень, крім намагання зберегти за собою посаду голови Держкомрезерву, не існує", - говориться в заяві.

"Але люди, подібні до нього, забувають одну просту річ – зраднику ніколи не повірять навіть ті, заради кого він зрадив", - наголошує СДПУ(о).

"Пан Песоцький вдає із себе борця за оновлення СДПУ(о). Хочемо у зв’язку із цим заявити, що оцінка роботи керівництва партії буде дана на її з’їзді", - говориться в заяві.

СДПУ(о) "задоволена, що послідовна політика партії, яка була у владі, і перейшла в опозиції, дозволяє відсіяти зерна від полови. СДПУ(о) очищається, СДПУ(о) концентрується".

У своїй заяві Микола Песоцький стверджував, що "Так званий новий курс партії, проголошений нинішніми провідниками об’єднаних соціал-демократів, насправді є ще одним проявом авторитарного стилю керівництва".

"На жаль, члени партії, яку її лідери свідомо перетворили на бізнес-проект, і цього разу стали заручниками фінансових та вузько політичних інтересів свого керівництва", - сказав Песоцький, коментуючи перехід СДПУ(о) в опозицію.

"Я не відмовляюся від самої партії і залишаюся в її лавах рядовим. Не можу вчинити інакше, адже свій шлях у соціал-демократичному русі я розпочав ще у 1990 році з "Демократичної платформи в КПРС". Я прийшов до соціал-демократії свідомо, з ідеологічних міркувань, а не заради отримання посад та матеріальних благ. Твердим прихильником соціал-демократичної ідеї я залишаюся й сьогодні", - говорилося в заяві Песоцького.

Читайте також:

Від Медведчука пішов міністр, а Медведчук піде в опозицію

Другий міністр залишив лави партії Медведчука


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування