Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко не одержав відповіді від Тимошенко й не пустить США на Схід

П'ятниця, 28 січня 2005, 15:45
Лідер комуністичної партії Петро Симоненко заявляє, що не одержав відповідей на питання, які поставив під час консультацій в.о. Юлії Тимошенко.

Про це Симоненко заявив в інтерв'ю російській телевізійній програмі новин "Время", текст якого приводить прес-служба КПУ.

"Зустріч відбулася, і на ній, крім внутрішніх питань, про які я говорив раніше, обговорювалися питання зовнішньої політики. Я гостро ставив проблеми співробітництва України в рамках ЄЕП, захисту національних інтересів країни від впливу міжнародних організацій, захисту російської мови", - заявив Симоненко, додавши, що поки не одержав відповідей.

Він також заявив, що в питанні голосування кандидатури Тимошенко його партія буде приймати політичне рішення. Принциповими питаннями Симоненко назвав питання про власність, у якому "з командою помаранчевих корінні розходження".

У той же час, по питанню про "Криворіжсталь" Симоненко заявив, що той вид переділу власності, "у якому пропонують це зробити представники помаранчевої влади - це лише процес жертвоприношення новим олігархам".

"Ті, хто під час правління Кучми награбував власність, роблять сьогодні політичні заяви про боротьбу з корупцією. Це ілюзія повернення власності народу!" - вважає Симоненко.

"Так що під видом перегляду приватизації тільки окремих підприємств, помаранчеві правителі закладають сьогодні принцип перерозподілу власності - "Кожному по ложці!" Не по серзі, я підкреслюю, а по ложці!" - сказав він.

Про подальші дії партії Симоненко сказав, що "комуністи мають програму конкретних дій і чітко позначений ідеологічний вектор, який ми не збираємося міняти, як деякі інші політичні партії".

"Наше завдання сьогодні саме й полягає в тому, щоб об'єднати всі ліві сили в єдиний потужний лівий фронт й установити баланс між правими й лівими силами в Україні", - сказав Симоненко.

"Інакше праві поведуть Україну зі слов'янського миру, чим остаточно сформується англо-американський кордон і замкнеться Балто-Чорноморська дуга, що так необхідна для просування геополітичних інтересів США на Схід", - сказав Симоненко.

"Українська правда"

Читайте також:

Симоненко хоче посадити Кучму?

КПУ хоче розглянути Тимошенко в деталях

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування