Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко з міністрами говорили про журналістів, але їх не покликали

П'ятниця, 28 січня 2005, 18:54
У п'ятницю в Києві пройшло засідання Кабінету міністрів, яке провела в. о. прем'єр-міністра Юлія Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба уряду, на засіданні прийняте розпорядження про проведення 7-ої Європейської міністерської конференції з питань засобів масової інформації, що повинна відбутися 10-12 березня в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

Запрошення для участі в цій конференції спрямовані керівникам більше 60 країн світу. Передбачається, що Європейська міністерська конференція з питань ЗМІ стане потужним фактором забезпечення свободи слова й прав журналістів, буде сприяти вирішенню невідкладних проблем мас-медіа.

Крім того, на засіданні уряду було прийняте розпорядження про участь України у Всесвітній виставці "Экспо 2005", що пройде в Японії, затверджений порядок надання й погашення середньострокових безпроцентних позик місцевим органам виконавчої влади й органам місцевого самоврядування, а також прийнята постанова "Про погашення кредиторської заборгованості територіальних виборчих комісій".

Під час засідання Тимошенко подякувала членам уряду за чітку й злагоджену роботу міністерств і відомств по забезпеченню стабільного функціонування держави.

Пресу на засідання Кабінету міністрів не запросили.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...