Пустовойтенко не хоче голосувати за Тимошенко і називає її пропозиції "несерйозними"

П'ятниця, 28 січня 2005, 20:05
Фракція партії "Трудова Україна" і Народно-демократичної партії має намір визначитися з підтримкою Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра після зустрічей з нею на початку наступного тижня.

Про це заявив лідер фракції Валерій Пустовойтенко, виступаючи в Харкові на конференції обласної організації НДП.

"Я не хотів би голосувати за Тимошенко на сьогодні", - сказав Пустовойтенко.

З його слів, остаточне рішення фракція прийме після його зустрічі з Тимошенко, яка запланована на понеділок, 31 січня, а також зустрічі Тимошенко з депутатами, які входять у фракцію, запланованої на вівторок, 1 лютого.

Коментуючи позицію фракції журналістам, Пустовойтенко заявив, що пропозиції, які зробила Тимошенко для НДП, не влаштовують партію.

"Вони несерйозні, тому на ці пропозиції погодитися не можемо", - сказав Пустовойтенко.

Пустовойтенко відмовився повідомити суть цих пропозицій, а також, на що претендує партія в переговорах.

При цьому він сказав, що одне із ключових питань, які ставляться партією перед Тимошенко, відноситься до ситуації навколо голови Ради Міністрів Криму Сергія Куніцина.

"Почалася перевірка Генеральною прокуратурою в Криму по землі. А б'ють, звичайно, по Куніцину. Куніцин - член нашої обласної організації, у нас не може бути ніяких розмов, якщо чіпатимуть Куніцина..." - додав Пустовойтенко.

"Подивимося. Будуть серйозні пропозиції - значить, ми будемо розмовляти. У нас є серйозні пропозиції. Основа - Куніцин", - сказав Пустовойтенко журналістам, відповідаючи на запитання про можливість підтримки кандидатури Тимошенко.

Пустовойтенко підкреслив, що НДП налаштована на конструктивну роботу із президентом Віктором Ющенком. За його словами, НДП вважає актуальним питанням об'єднавчі процеси між заходом, сходом і півднем України.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування