Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко не буде Медведчуком

Субота, 29 січня 2005, 11:24
Зміст роботи секретаріату президента України буде істотно відрізнятися від роботи адміністрації президента, заявляє держсекретар України Олександр Зінченко.

В інтерв'ю журналістам у суботу Зінченко підкреслив, що функції секретаріату "досить серйозно зміняться".

"Головне, що потрібно міняти зміст роботи, взагалі, адміністративної машини", - сказав він.

"Секретаріат президента в жодному разі не може використовувати адміністративні важелі впливу. Закінчено еру "телефонного права", закінчено еру, коли дзвінок визначав все", - заявив держсекретар.

За словами Зінченка, основною метою роботи є "інтелектуальне лідерство й порядок денний, що задає президент України для держави, тому що президент, безумовно, є не просто гарантом Конституції, а він буде основним політичним гравцем і тому потрібно дуже підсилювати змістовну частину роботи органів, які забезпечують його діяльність".

Зінченко повідомив, що має намір відповідно до Конституції подати заяву про складення із себе повноважень народного депутата. "Ми із цим тягти не будемо", - підкреслив він.

Як повідомлялося, президент України Віктор Ющенко 24 січня підписав указ про перетворення адміністрації глави держави в секретаріат президента. Держсекретарем України призначений Зінченко.

Зінченко є народним депутатом України, заступником голови Верховної Ради.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:


Нова влада Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: