Іноземці можуть купити собі шматочок помаранчевої революції

Понеділок, 31 січня 2005, 11:32
Популярна інтернет-крамниця eBay виставила на продаж великий перелік українських революційних аксесуарів – від листівок, значків, плакатів до шапок, шаликів і чашок.

Про це повідомляє Львівська газета.

Як стверджує видання, загалом на продаж виставили 62 найменування продукції, які відгукуються на слово "Ющенко" в пошуку, а також 77 у рубриці "Помаранчева революція".

Різноманітні значки з написом "ТАК! Ющенко" або "Ющенко – наш президент" коштують 5 доларів США. Крім того, представлено величезний асортимент усіх видів помаранчевих шаликів за ціною від 7,5 до 12 фунтів.

Ціна шапок і кофтинок з Ющенком – майже така, як і в нас, – 10 доларів, хоча можна знайти зимові шапки й за 24,5 долара.

Паперова продукція також представлена доволі широко. Плакат "Вірю в Україну" розміром 60 на 30 сантиметрів – 10 доларів. Фотокартка родини Віктора Андрійовича на природі – 3 долари США.

Листівки з програмою нинішнього президента, які, можливо, ще досі трапляються у забутих господарями поштових скриньках українців, а також календарики продають по долару за екземпляр.

Також на цьому сайті можна придбати товари з символікою Януковича, проте їх лише дві позиції.

Це – синьо-біло-червона наліпка часів "третього туру" з портретом Віктора Федоровича та написом "Выбор Донбасса. Защитим наш выбор" за 4 долари, а також компакт-диск "Янукович у в’язниці" з підбіркою тематичних програм "Закритої зони" "5 каналу". Останнє коштує лише 9 доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування