Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Омельченка знищують списки, тих хто хотів хатку у Пущі

Понеділок, 31 січня 2005, 13:23
Депутат Київської міської ради Віктор Іванченко заявляє про знищення Київською міською радою документів про виділення земельних ділянок в Пущі-Водиці.

"Зараз це все знищується", - сказав Іванченко у понеділок, представляючи журналістам списки громадян, які одержали земділянки в Пущі-Водиці.

Він звернув увагу, що більша частина заяв на одержання земділянок у Пущі безкоштовно або в оренду з викупом були написані з 1 до 15 листопада 2004 року, а також незадовго до другого туру виборів президента 26 грудня 2004 року.

Депутат також відзначив, що серед громадян, які одержали землю в Пущі в листопаді 2004 року, є не тільки відомі в столиці або країні люди, але й невідомі.

Іванченко припустив, що вони могли одержати земділянки в Пущі, заплативши за це гроші міським чиновникам.

Депутат сумнівається, що комісія із з'ясування правомірності виділення землі в Пущі, створена мером Києва Олександром Омельченком, надасть достовірні результати розслідування.

З його слів, до складу комісії входять депутати Київради, частина з яких самі одержали земділянки в Пущі.

Прокуратура Києва опротестувала рішення Київради від 30 вересня 2004 року про передачу 500 га землі в Пущі-Водиці Державному управлінню справами.

27 січня Київрада призупинила дію своїх рішень про виділення ділянок у Пущі Будинку відпочинку "Пуща-Водиця" Держуправління справами, а також депутатам Ради, міністрам і бізнесменам.

Пуща-Водиця - кліматичний курорт у північно-західній частині Києва.

Українські новини

Читайте також:

Хто роздерибанив Пущу-Водицю?

Перед виборами Омельченко роздає землю. Гавришу дали 6 гектарів, Шуфричу -3

Пущу-Водицю роздавав Кучма?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування