Фракція Губського не вноситиме Єдіна на Мінтранс. Симоненко буде контролером

Понеділок, 31 січня 2005, 13:33
Фракція "Єдина Україна" не пропонуватиме до нового уряду своїх кандидатів.

Про це повідомив "Українській правді" лідер фракції Богдан Губський, який додав, що його фракція голосуватиме за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем’єра.

Як відомо, раніше повідомлялося про бажання члена цієї фракції Олександра Єдіна посісти місце міністра транспорту.

Однак Губський сказав, що вони не пропонуватимуть до Кабміну своїх людей, бо "виходячи з неможливості квотного принципу, сформувати той уряд, який вважають за потрібне, мають президент і прем’єр".

Губський додав, що "будь-яке подання фракцій на призначення члена уряду – це форма тиску". "Принцип ти мені – я тобі вже відходять, бо це шлях до корупції", - сказав Губський.

Також Губський повідомив, що депутати його фракції хочуть залишитися працювати в парламенті.

Водночас Компартія щодо підтримки Тимошенко визначиться на зборах "керівного органу партії", повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.

Симоненко сказав, що Компартія контролюватиме виконання передвиборчих обіцянок Ющенка.

"Є програма, надрукована в газеті, і ми хочемо почути від кандидата в прем’єри, як вона виконуватиметься: безкоштовна освіта, медицина, одноразова допомога при народженні дитини в 8 400 гривень", - сказав Симоненко.

"Ющенко обіцяв перший указ про виведення військ з Іраку. А сьогодні він поїхав в Європу і заявляє, що це треба узгоджувати з союзниками", - додав Симоненко.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування