Спростування про Пінчука у Давосі

Понеділок, 31 січня 2005, 15:43
"Українська правда" спростовує оприлюднену у статті "Ющенко в Давосі бореться зі спадщиною Кучми. Пінчук допомагає ланчем?" інформацію стосовно однієї обставини ланчу від імені Віктора Пінчука в Давосі.

Там повідомлялося, що Пінчук розповів учасникам обіду про приватизацію Металургійного комбінату імені Дзержинського корпорацією ІСД за ціною в шість разів дешевше, ніж "Криворіжсталь" – при цьому за потужністю він менше лише у два рази; хоча претензії нової влади пред’являються тільки до приватизації "Криворіжсталі", і це є доказом упередженого ставлення з метою забрати у нього завод.

Віктор Пінчук вимагає спростування, що він про це на ланчі не говорив.

Ця зустріч була приватною і журналісти з України на неї не допускалися. "Українська правда" знає, що ця тема щодо приватизації "Криворіжсталі" та заводу імені Дзержинського на ланчі піднімалася. Автор статті помилково приписав слова на цю тему Віктору Пінчуку.

Проте, приклад про різницю підходів до приватизації "Криворіжсталі" та Меткомбінату імені Дзержинського Пінчук наводить у розмовах з різними людьми.

"Українська правда" приносить йому свої вибачення, якщо Пінчук дійсно не говорив нічого подібного під час ланчу в Давосі.

Читайте також:

Ющенко в Давосі бореться зі спадщиною Кучми. Пінчук допомагає ланчем?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування