Путін висловив Ющенку співчуття

Понеділок, 31 січня 2005, 18:18
Президент Росії Володимир Путін висловив щирі співчуття президенту України Віктору Ющенку у зв’язку із смертю його матері Варвари Тимофіївни.

Про це повідомляють "Новості-Україна" з посиланням на прес-службу президента РФ.

У той же час екс-президент України Леонід Кучма також висловив співчуття діючому главі держави у зв'язку зі смертю матері.

"Із глибоким жалем довідався про непоправну втрату. Пішла з життя дорога для Вас людина. Схиляю голову в скорботі. Вічна пам'ять і вічний спокій душі Варвари Тимофіївни", - говориться в телеграмі-співчутті Кучми, повідомляє прес-служба фонду "Україна", який очолює колишній глава держави.

Співчуття Ющенку також висловив глава Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Віктор Медведчук. "З почуттям глибокої скорботи одержав сумну звістку про те, що Ваша мати - Варвара Тимофіївна - завершила свій земний шлях", - говориться в листі-співчутті.

"Нехай Господь прийме й благословить душу трудівниці, матері й бабусі, яка прожила важке, чесне й гідне життя української селянки, вчителя, матері. Світла пам'ять про Варвару Тимофіївну залишається в наших серцях", - відзначає Медведчук.

Як повідомили в прес-службі СДПУ(о), глава партії попросив Ющенка в ці гіркі дні прийняти побажання "мужності, здоров'я й віри Вам і Ваш близьким", передає ЛІГАБізнесІнформ

Також свої співчуття Ющенку висловив і Віктор Янукович. "Смерть матері - це трагічна подія, перед якою блякнуть всі земні страсті, всі непорозуміння, всі амбіції. Смерть матері - це такий Божий знак, що дає нам можливість зрозуміти всю мізерність суєти нашого будня, всю дріб'язковість як поразок, так і перемог", - відзначає він.

"Смерть матері - це втрата втрат, яка змушує нас задуматися над всім нашим життям, над кожним нашим вчинком", - говориться в співчутті.

Співчуття також висловив Голова Верховної Ради Володимир Литвин: "Ті випробування, що вона витримала, і те життя, яке вона прожила, – це втілення долі України і всіх наших матерів".

"Попри всі життєві випробування, Варвара Тимофіївна змогла виконати своє головне призначення – пронести скрізь роки повагу і любов до рідної землі і людей, виховати такі почуття у своїх дітей та внуків", – сказано у співчутті ПППУ, УСПП та Федерації роботодавців України.

Свої співчуття Ющенку висловили депутати фракції Компартії: "Український народ знає, з якою синівською теплотою та любов’ю ви завжди до неї ставилися. У ці трагічні дні ми поділяємо ваші горе і біль тяжкої втрати", – йдеться в їхньому посланні, яке цитує прес-служба президента.

Читайте також:

Померла мама Віктора Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News