Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко призначила нового керівника служби прем'єра. Замість донецького саботажника?

Понеділок, 31 січня 2005, 20:10
Виконуюча обов'язки прем'єр-міністра Юлія Тимошенко призначила Михайла Лівінського на посаду керівника служби прем'єр-міністра.

Відповідну постанову Кабміну датовано 28 січня, повідомляють "Українські новини".

До призначення на нинішню посаду 35-річний Лівінський працював директором департаменту діловодства й моніторингу секретаріату Кабміну - начальником управління автоматизації діловодства цього департаменту.

З квітня 2004 року Лівінський займав посаду заступника директора департаменту діловодства й моніторингу секретаріату Кабміну, з березня 2000 року по квітень 2002 року - посаду заступника начальника управління діловодства - завідувача сектора автоматизованих систем діловодства Кабміну.

Попередником Лівінського на посаді керівника служби прем'єр-міністра був 55-річний Станіслав Скубашевський, призначений на цю посаду в листопаді 2002 року Віктором Януковичем, який на той час займав посаду прем'єр-міністра.

Перед тим Скубашевський з листопада 1999 року був керівником апарату державної адміністрації Донецької області, яку до листопада 2002 року очолював Янукович.

За інформацією інформагентства, Скубашевського звільнено відповідно до частини другої статті 30 Закону "Про державну службу", яка називає підставою для припинення держслужби недотримання пов'язаних із проходженням держслужби вимог, передбачених статтею 16 цього закону.

Стаття 16 Закону "Про державну службу" перелічує обмеження, пов'язані з проходженням держслужби, у тому числі спрямовані на попередження корупції, а також заборону держслужбовцям брати участь у страйках й чинити дії, що перешкоджають нормальному функціонуванню державного органу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування