Автор ажурної спини Тимошенко - Айна Гасе

Четвер, 10 лютого 2005, 09:14
Улюблені дизайнери пані Тимошенко - італійці Дольче і Габанна, але сукню, у якій прем'єр виступала в парламенті, їй пошила український модельєр Айна Гасе.

Попри незвичне ім’я, Айна народилася у селі на Черкащині. Гасе – це її псевдонім.

У Києві 29-річна модельєр працює п’ять років. Серед її відомих клієнток – Людмила Омельченко та Марина Кінах.

З Юлією Тимошенко їх познайомила дружина Олександра Турчинова.

В інтерв’ю Бі-Бі-Сі пані Гасе розповіла, що Юля Тимошенко – клієнтка вимоглива, до її порад не прислухається і все вирішує сама.

"Ми вже навіть жартували, що їй самій можна бути модельєром. Вона бачить такі нюанси, які я зі своїм стажем і досвідом не помічаю," - розповіла модельєр.

"Вона любить, щоб у кожному костюмі була жіноча нотка. Вона любить мереживо, гіпюр, хутро. М’які лінії і тканини. Її стиль можна назвати романтично-діловим. Я рада тому, що вона ламає стереотипи ділового костюму. Я вважаю, що так і треба – вона красива, молода, мало того, вона ще і прем’єр. Вона довела, що має право на новаторство і в одязі."

У Айни Гасе Юля Тимошенко обшивається з минулої весни. Модельєр каже, що улюблені кольори пані Тимошенко – рожевий, беж, блідо-фіолетовий, сірий і чорний. А от червоний – українському прем’єру не подобається, бо, як каже Айна, він надто агресивний, а у Юлії Володимирівни агресивності немає.

У вихідні дні пані Тимошенко любить носити джинси. Але, щоб виглядати не надто спортивно, доповнює їх чимось жіночним – хутряною накидкою, чи жакетом із парчі.

Скільки коштує одяг прем’єра, модельєр не каже. Ціни на готовий одяг у її бутіку коливаються від 500 гривень за прозору шифонову блузочку до 5 тисяч за пальто чи костюм.

Бі-Бі-Сі не вдалося дізнатися, хто кожного ранку заплітає косу Тимошенко. Їм’я перукаря тримається в секреті. Відомо лише, що він приходить до неї додому.

У дорогому київському салоні, де стрижуться відомі телеведучі, депутати та їхні дружини, така зачіска коштувала б 196 гривень.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування