Пинзеник забере собі податкову, а Червоненко - Укртелеком

Четвер, 10 лютого 2005, 18:37
Міністерство фінансів хоче підпорядкувати собі Державну податкову адміністрацію й Державну митну службу.

"Є думка міністра, що мінфін повинен займатися податковою й митницею", - сказав представник прес-служби, слова якого наводять Українські новини.

Таку ініціативу мінфін мотивує необхідністю поліпшити адміністрування бюджетної сфери, у тому числі надходжень до бюджету.

У свою чергу міністерство транспорту й зв'язку має намір одержати в управління Державну службу автомобільних доріг "Укравтодор", Державну службу з нагляду за гарантуванням безпеки авіації й найбільшу телекомунікаційну компанію "Укртелеком", повідомила прес-служба Мінтрансзв'язку.

Як повідомила прес-служба, пропозиції про приєднання висловлені в плані пріоритетів діяльності Мінтрансзв'язку на 2005 рік, які будуть направлені прем'єр-міністрові.

За даними прес-служби, остаточне рішення про це буде приймати Кабінет Міністрів.

Як повідомлялося, "Укртелеком" володіє найбільш розгалуженою первинною мережею, що включає 15,5 тис. км волоконно-оптичних ліній зв'язку (ВОЛЗ) і 77,385 тис. км кабельних ліній.

Крім проданих на пільгових умовах працівникам підприємства 7,14% акцій, решта акцій (92,86%) перебувають у власності держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...