Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Ющенка й Тимошенко їде дружина Клінтона

Четвер, 10 лютого 2005, 20:52
У п'ятницю, 11 лютого, в Україні перебуватиме делегація Конгресу США на чолі із сенатором - республіканцем Джоном Маккейном.

Про це повідомляють "Новості - Україна"
з посиланням на прес-службу міністерства закордонних справ України.

Як очікується, до складу делегації ввійдуть сенатори Джозеф Ліберман (республіканець, штат Небраска), Хіларі Клінтон (демократ, штат Нью-Йорк), Лінді Грем (республіканець, штат Південна Кароліна) і члени Палати представників Говард Берман (демократ, штат Каліфорнія), Джейн Гарман (демократ, штат Каліфорнія), Елен Таушер (демократ, штат Каліфорнія), Джон Ларсон (демократ, штат Коннектикут), Майк Юдалл (республіканець, штат Юта) і Джон Шворц (республіканець, штат Мічиган).

Планується, що під час перебування в Україні делегацію конгресменів приймуть президент України Віктор Ющенко, глава Верховної Ради Володимир Литвин, а також прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

За повідомленням прес-служби, "у ході зустрічей планується обговорити широке коло питань українсько-американського співробітництва, шляхи активізації двосторонніх відносин після перемоги демократичних сил в Україні, забезпечення більш діючої підтримки американською стороною, зокрема Конгресом США, євроатлантичних устремлінь України".

Як відзначають в українському МЗС, "унікальність персонального складу американської делегації полягає в тому, що в складі однієї делегації Україну вперше в історії одночасно відвідують як члени Сенату, так і Палати представників, які, будучи симпатиками України у вищому законодавчому органі США, належать як до республіканської, так і демократичної партії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування