Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко кличе дружин працювати на країну, а Луценко заборонить Януковичу їздити із блимавками

П'ятниця, 11 лютого 2005, 13:06
Президент Віктор Ющенко закликав керівників Донецької області, щоб їхні дружини займалися "опікунськими справами, гуманітарними проектами".

Виступаючи в четвер у Донецьку перед активом області, Ющенко сказав, що "22 тисячі дітей безпритульних у Донецькій області".

"Хіба ми не можемо організувати опікунство цих дітей?", - запитав Ющенко у присутніх.

"Я закликаю, шановні друзі. Я бачу тут багато мудрих, сильних людей. У вас є прекрасні родини, прекрасні дружини. Зробіть так, щоб вони займалися тими проблемами, особливо соціальними, які є актуальними для регіону", - сказав Ющенко.

"Нехай ваші дружини очолюють фонди, нехай ваші дружини займаються опікунськими справами, гуманітарними проектами", - сказав президент.

Він також нагадав, що по захворюваності СНІДом Донецька область займає 3 місце в Україні, а країна "на грані епідемії".

Ющенко закликав "терміново створювати регіональний фонд по боротьбі зі СНІДом".

Тим часом під час перебування в Донецьку міністр внутрішніх справ Юрій Луценко пообіцяв, що буде "вимагати негайно зняти начальника ДАІ області".

За словами міністра, "далі цей насос грошей на Київ працювати не буде. На Донецьк також".

"Я вимагаю, щоб припинилися перекриття руху для спецпроїзду. Президент України їздить без блимавок по Донецьку, і всі будуть їздити, у тому числі й кандидати в президенти, які програли вибори", - сказав Луценко.

Як відзначив глава МВС, він також буде вимагати, "щоб змінилося повністю керівництво МРЕВ, яке стало просто місцем бізнесу для людей у погонах".

"Бізнес у міліції має бути припинений", - підкреслив Луценко.

Як відомо, новим начальником Донецького управління МВС став колишній начальник міліції Маріуполя Михайло Клюєв.

***

Тим часом на офіційному сайті Донецької обласної держадміністрації в числі заступників донецького губернатора Віталія Чупруна більше не значаться прізвища Василя Джарти й Володимира Логвиненка.

Прес-служба адміністрації відсутність прізвищ і фотографій цих працівників в офіційному переліку керівництва Донецької області ніяк не коментує.

"Острів"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування