Піскун поставив черговий рекорд старанності

П'ятниця, 11 лютого 2005, 14:20
Органами прокуратури за фактами порушень виборчого законодавства під час виборів президента України порушено 213 кримінальних справ, переважна більшість яких (157) порушено починаючи з грудня 2004 року.

Зараз ці справи направляються до суду, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Прес-служба наголошує, що особлива увага надається фактам перешкоджання здійсненню виборчого права громадян, неправомірного використання виборчих документів та неправильного підрахунку голосів.

За січень-лютий при перевірці матеріалів про відмову у порушенні кримінальних справ та за результатами розгляду заяв і скарг громадян органами прокуратури порушено ще 27 кримінальних справ.

За наслідками розслідування направлено до суду з обвинувальним висновком 45 кримінальних справ, з яких розглянуто судом 5 (Волинська – 1, Полтавська – 1, Рівненська -2, Чернігівська -1).

За трьома розглянутими судом справами винесені вироки із засудженням винних до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та за двома – винесено постанови про звільнення обвинувачених від кримінальної відповідальності за нереабілітуючими підставами, повідомляє прес-служба.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування