Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТУРЧИНОВ ВІДІБРАВ ТЕЛЕФОНИ В СУРКІСА, КІВАЛОВА, БІЛОКОНЯ І САЦЮКА

П'ятниця, 11 лютого 2005, 17:58
Служба безпеки України відключила від урядового зв'язку групу осіб, серед яких екс-міністр внутрішніх справ Микола Білоконь, екс-голова Центральної виборчої комісії Сергій Ківалов, колишній заступник голови СБУ Володимир Сацюк і депутат Верховної Ради Григорій Суркіс.

Про це Українським Новинам повідомила прес-служба СБУ.

СБУ зазначила, що голова СБУ Олександр Турчинов підписав відповідний наказ у зв'язку з тим, що ці особи не мають стосунку до виконання державних функцій і не мають потреби під час телефонних розмов обмінюватися інформацією, яка становить державну таємницю.

Як повідомлялоcm, Білоконь обіймав посаду міністра внутрішніх справ із серпня 2003 року, Ківалов був головою ЦВК з лютого по грудень 2004 року.

Сацюк обіймав посаду заступника голови СБУ із квітня по грудень 2004 року, він також з 2002 року був депутатом Верховної Ради, але 14 грудня 2004 року суд достроково припинив його депутатські повноваження.

Суркіс - депутат Верховної Ради, входить у фракцію Соціал-демократичної партії (об'єднаної),

Суркіс також є президентом Федерації футболу України.

4 лютого Президент Віктор Ющенко призначив головою СБУ Олександра Турчинова замість Ігоря Смешка, який обіймав цю посаду з вересня 2003 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування