В Кучми добрий настрій, Пінчук привіз йому багато привітань

Субота, 12 лютого 2005, 10:57
Зять Леоніда Кучми Віктор Пінчук стверджує, що в колишнього президента України "гарний настрій".

Як сказав Пінчук в інтерв'ю журналу "Кореспондент", він з дочкою Кучми Оленою Франчук "зараз майже щовечора приїжджаємо в гості".

"Говоримо про родину , про його фонд, про внучку Катю", - сказав Пінчук. "Ми йому привезли дуже багато привітань з Давосу".

За словами Пінчука, він із дружиною там зустрічався "з різними людьми, багатьма політиками, його колегами-главами держав".

"Вони високо оцінюють його дії під час політичної кризи. Вони розуміють, які непрості для себе рішення він прийняв", - додав Пинчук.

"Те, що пройшло усе без крові, коли на нього тиснули для введення надзвичайного стану, використанню силового сценарію. Ажде він не для того десять років керував країною, щоб потім піти і залишити країну в ізоляції або з пролитою кров'ю", - сказав Пінчук.

"Треба віддати належне, що західні політики це цінують і розуміють, хто з його колег у якій частині світу як би вчинив на його місці. І далеко не кожний вчинив би так", - додав зять Кучми.

Під час інтерв'ю Пінчук також сказав, що не планує продавати телеканали, яки йому належать: "Ми не плануємо продавати, але бізнесмен має бути готовий до ситуації, коли він може продати навіть свій нйулюбленіший бізнес".

"Бізнес існує для того, щоб його вартість росла, і буває ціна, вища за ринкову. Тоді нерозумно не продати", - відзначив він.

"Але ми не збираємося нічого продавати, ми хочемо інвестувати", - сказав Пінчук.

З його слів, "умовним" керівником "умовного холдингу" телекомпаній ICTV, СТБ, "Нового" і М1 є Олександр Богуцький.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування