Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступниками Луценка стали екс-губернатор Закарпаття та людина, яка отримала ляпас від Тимошенко

Субота, 12 лютого 2005, 19:53
Президент Віктор Ющенко призначив Геннадія Москаля заступником міністра внутрішніх справ – начальником кримінальної міліції.

Це випливає з указу президента, заголовок якого розміщено на сервері Верховної Ради.

Іншим указом Ющенко звільнив Москаля з посади голови Держкомітету національностей і міграцій. До цього він працював губернатором Закарпатської області.

Першим заступником міністра внутрішніх справ став О. Бондаренко, однак оскільки тексту указу на сайті немає, то не відомо його ім’я.

Заступником міністра внутрішніх справ – начальником Головного слідчого управління став Петро Коляда.

Заступником міністра внутрішніх справ – начальником міліції громадської безпеки став Олександр Савченко, який був на посаді начальника департаменту громадської безпеки під час помаранчевої революції.

Савченко також командував міліцією на вуличних акціях протесту „Україна без Кучми”, зокрема, під час заворушень 9 березня 2001 року, а також розгону наметового містечка „Повстань, Україно” – за що, як кажуть, отримав ляпаса від Юлії Тимошенко.

Крім того, заступником міністра внутрішніх справ також став О. Фокін, а заступником міністра внутрішніх справ - начальником Головного штабу М. Вербенський.

***

Також, як випливає з інформації на сайті Верховної Ради, Ющенко звільнив Олександра Моцика з посади першого заступника міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції.

„Українська правда”


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування